top of page

Beste wensen voor 2021!

Vanaf deze plaats wensen wij jullie allemaal een gezegend en voorspoedig 2021!


We willen jullie heel erg bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben betekend, we zijn ontzettend blij met alle steun die we kregen. Het jaar 2020 is ook voor ons anders verlopen dan we hadden gehoopt. Zoals jullie weten zijn we nog steeds in Nederland. Wat waren we al graag aan het werk geweest in Malawi! Steeds opnieuw werd ons vertrek uitgesteld. Toch hebben we ook heel veel redenen om dankbaar te zijn. We zijn nog steeds gezond, onze kleine David wordt al een grote, vrolijke jongen, we hebben genoeg tijd om ons voor te bereiden, noem maar op!


Het moment van koffers pakken komt namelijk steeds dichterbij! We wachten nu op onze werkvergunning. Dat kan nog 1 of 2 maanden duren, maar dan lijken we eindelijk te kunnen vertrekken!! Ondertussen gaan we gewoon door met de voorbereidingen: taalstudie, regelen van allerlei praktische zaken, trainingen, inlezen, netwerken, een boeiende tijd!


Ook de vis-actie is u vast niet ontgaan. Het was opnieuw erg succesvol, we zijn erg blij met alle bestellingen en donaties! Uiteraard willen we ook Adri & Zoon bedanken voor het mogelijk maken van deze actie en natuurlijk voor de heerlijke vis! Hartelijk dank!

Een mooi vispakket van onze actie!

We ontvangen ook steeds meer machtigingen voor automatische incasso’s en andere toezeggingen. Dat is heel fijn! Zoals u weet zijn we volledig afhankelijk van giften voor ons levensonderhoud. Hoe meer mensen of bedrijven een vast bedrag per maand geven, hoe meer stabiliteit we hebben in onze inkomsten. Gelukkig hebben we in het achterliggende jaar een buffer op kunnen bouwen voor de eerste maanden, maar we hopen op nog meer structurele inkomsten. Wilt u ook meehelpen? Klik hier.


Alvast bedankt!!

Recent Posts

See All

Voor wie hem gemist heeft is onze allerlaatste nieuwsbrief hier te lezen. Het is lang stil geweest op deze website, in de nieuwsbrief wordt duidelijk hoe dat zo gekomen is. Een hoofdstuk van ons leven

bottom of page