top of page

EINDELIJK: de werkvergunning!!

En opeens was het dan zover: de werkvergunning is binnen! Zo lang gewacht en toch nog onverwacht! Wat zijn we blij en dankbaar!


Gisteravond kwam Johan van der Ham, directeur van Stichting Stéphanos zelf langs om ons het grote nieuws te vertellen. Nu gaat het dan eindelijk gebeuren!


In de komende weken hopen we samen met Stéphanos en alle betrokkenen een planning te maken voor de komende periode. De precieze datum weten we dus nog niet, maar we zullen u uiteraard zoveel mogelijk op de hoogte houden!


Al met al zijn we al 2,5jaar bezig met deze stap. Bijna 2 jaar geleden hebben we besloten om dit echt te gaan doen. We hadden toen niet kunnen denken dat we nog zo lang zouden moeten wachten. Wat was het soms zwaar, verschillende keren hebben we zelfs gedacht ermee te moeten stoppen. Toch hebben we krachten gekregen om door te gaan! We hebben, juist in die perioden, sterk ervaren dat God alle dingen regeert. Hem komt dan ook alle eer en dank toe!


We willen u bedanken voor al u steun die we kregen. Nu zal er een drukke en soms moeilijke tijd aanbreken van afscheid nemen, loslaten en vertrekken. Bidt u mee?


Doordat we een stuk later kunnen vertrekken dan dat we in eerste instantie gepland hadden, hebben we ook meer tijd gehad om fondsen en donateurs te zoeken. We zijn blij en dankbaar dat we nu voldoende geld hebben om te vertrekken. Maar de echte kosten zullen nu pas komen, daar is nog wel structureel meer geld voor nodig! Maandelijks is er nog zeker 120x€10 nodig.

Helpt u mee? Via deze pagina kunt u het machtigingsformulier invullen. Alvast bedankt!


We houden u komende weken op de hoogte van de ontwikkelingen!!Recent Posts

See All

Voor wie hem gemist heeft is onze allerlaatste nieuwsbrief hier te lezen. Het is lang stil geweest op deze website, in de nieuwsbrief wordt duidelijk hoe dat zo gekomen is. Een hoofdstuk van ons leven

bottom of page