top of page

Marathon voor Malawi!

Wauw! Robert van der Stelt (broer van Caroline) hoopt op zaterdag 22 mei 2021 een marathon te lopen voor Malawi. Door de afstand van 42 kilometer af te leggen wil hij geld ophalen voor ons project in Malawi.Dit deelt hij op zijn sponsorwebsite:

"Op zaterdag 22 mei zal ik rond 10 uur vanaf mijn huis aan de Oeverwal in Kampen beginnen met hardlopen richting Zwolle, via de dijk bij Wilsum, om daarna langs het park 'Het Engelse Werk' nog een stukje Zwolle mee te pakken om vervolgens via de Zalkerdijk naar de Oeverwal te rennen. Over deze 42 kilometer hoop ik ongeveer 3 uur te doen. Altijd welkom om langs de route aan te moedigen!

Vind je het leuk om te volgen hoe ik me klaarstoom voor 22 mei? Via Strava ben ik te vinden onder 'Robert van der Stelt'"


Wat een enorme prestatie, we zijn super trots op hem! Sponsort u mee? Dat kan via: https://supp.to/marathon-voor-malawi/donate

Alvast heel hartelijk bedankt!
Recent Posts

See All

Voor wie hem gemist heeft is onze allerlaatste nieuwsbrief hier te lezen. Het is lang stil geweest op deze website, in de nieuwsbrief wordt duidelijk hoe dat zo gekomen is. Een hoofdstuk van ons leven

bottom of page