top of page

Wachten!

“Met de kerst zitten we er wel hoor!” antwoordden we eerder dit jaar nog enthousiast toen er weer eens gevraagd werd naar onze vertrekplannen. Het is echter anders gelopen… Hoe graag we ook anders hadden gewild, deze kerst- en feestdagen zullen we nog in Nederland doorbrengen. Onder andere door de Covid-19 pandemie is ons vertrek al verschillende keren uitgesteld. Eerst werd het september. Toen november. Toen “voor de kerst”. En nu blijkt ook dat niet haalbaar. Jammer, vervelend, soms moeilijk. Maar waar we de eerste keer uitstel behoorlijk van slag waren, merken we nu dat ons verlangen alleen maar groter wordt.


Iemand zei ooit tegen ons: “alles ligt in Gods Hand, jullie hoeven alleen maar toe te kijken”. En dat ervaren we nu! Wij hadden het misschien graag anders gezien of anders gedaan, maar God regeert alle dingen. “ Mijn tijden zijn in Uw hand” staat er in Psalm 31. Dat geld niet alleen voor ons leven als geheel, maar ook over alles wat we doen of meemaken. Dus ook de tijden van vertrek zijn in Gods hand!


Ondertussen bereiden we ons zoveel mogelijk voor op ons verblijf in Malawi. We hebben de taalstudie weer opgepakt en proberen we zoveel mogelijk dingen te regelen. Gelukkig loopt de TFC al goed en helpen ze ons enorm.

Begin oktober is er een container geladen met hulpgoederen voor Malawi. Van die gelegenheid hebben we dankbaar gebruik gemaakt om nog wat meer spullen alvast te laten verschepen. Hopelijk kunnen we er snel achteraan en zitten we heel snel in het mooie Malawi.


We houden jullie zeker op de hoogte!

Recent Posts

See All

Voor wie hem gemist heeft is onze allerlaatste nieuwsbrief hier te lezen. Het is lang stil geweest op deze website, in de nieuwsbrief wordt duidelijk hoe dat zo gekomen is. Een hoofdstuk van ons leven

bottom of page